XXXII. Lékárnické dny v Kutné Hoře na téma psychofarmakoterapie a léčba nádorových onemocnění

Vloženo: 09.10.2016

XXXII. Lékárnické dny se konaly ve dnech 7.-9. října 2016 v prostorách Divadla J. K.Tyla v Kutné Hoře.

Letos byly nosnými tématy bezpečnost farmakoterapie, psychofarmakoterapie a léčba nádorových onemocnění. Jednotlivá odborná sdělení prezentovali mj. prof. MUDr. Pavel Klener, DrSc., MUDr. Jarmila Čelakovská, Ph.D., PharmDr. Lenka Doležalová, MUDr. Eva Jirsová, PharmDr. Josef Malý, Ph.D., doc. MUDr. Zoltán Paluch, Ph.D., PharmDr. Jindřiška Voláková, doc. MUDr. Petr Smolík, CSc., prof. MUDr. Pavel Mohr, Ph.D., prof. MUDr. Jakub Hort, Ph.D. či PharmDr. Sylva Klovrzová.

Nedělní dopoledne se již tradičně věnovalo současným problémům v lékárenství. Své názory v jednotlivých sděleních i v panelové diskuzi prezentovali zástupci Státního ústavu pro kontrolu léčiv, Ministerstva zdravotnictví, České farmaceutické společnosti ČLS JEP, akademické obce či profesní organizace.

Součástí byl rovněž doprovodný kulturní program – páteční představení divadelního souboru Nakafráno z Turnova a nedělní komentovaná prohlídka památek Kutné Hory.

Copyright © 2011-2017, dodavatel technického řešení webu: PharmDr. Martin Dočkal.